Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

4 - IZBOVÝ BYT NA PREDAJ S BALKÓNOM V ROŽŇAVE

Ulica: Zakarpatská
Obec: Rožňava
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
DOHODOU

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný, slnečný 4-izbový byt, nachádzajúci sa v osemposchodovom bytovom dome na sídlisku Juh v blízkosti základnej školy, škôlky, zastávky MHD a obchodného centra. Byt sa nachádza na šiestom poschodí (s ďalšími tromi bytmi), je orientovaný na juh – západ, vďaka čomu je presvetlený počas celého dňa. Bytový dom je situovaný v prírodnom prostredí - lúky a bezpečného detského ihriska.

Byt má 75ma pred niekoľkými rokmi prešiel kompletnou rekonštrukciou – vedenia, plastové okná, vymurované bytové jadro, podlahy (keramické, laminátové), stierky. Byt však dlhšiu dobu nie je obývaný. Byt sa predáva s pivničnou kopkou 2,5 m2.

Tvorí ho priestranná vstupná chodba s rolldoor-ovou skriňou, oddelenná kúpeľna od WC, veľká obývačka s balkónom, veľká kuchyňa a tri samostatné nepriechodné izby.

Bytový dom prešiel celkovou rekonštrukciou: zateplenie, obnovené balkóny, stupačky, výťah a spoločné priestory. K domu prislúcha parkovisko. Dom sa nachádza v pomerne tichej lokalite bez nočných podnikov a s dobrými susedmi a aktívnym zástupcom majiteľov bytov.

Byt je plne zariadený so zachovaným nábytkom: manželská posteľ, knižnica, dva šatníky, zásuvkové bielizníky, kožená sedacia súprava, príborník, vitríny, pracovňa s rozťahovacou pohovkou a izba s rozťahovacou pohovkou – v prípade záujmu majitelia zariadenie odpredajú. Majitelia sú schopní byt uvoľniť pomerne rýchlo, závisí od dohody.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
75 m2
Podlahová plocha:
75 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
6
Celková plocha:
75 m2
Počet balkónov:
1
Počet pivníc:
1

Pozrieť na mape

Maklér

Rebecca Sikúrová

Rebecca Sikúrová

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti