Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

1-izbový byt na predaj v Rožňave

Interné ID: G12
Ulica: Čučmianska
Obec: Rožňava
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj pekný, slnečný 1-izbový družstevný byt s balkónom o rozlohe 35m2, v zateplenom bytovom dome, na Čučmianskej ulici, 5 min chôdze od centra mesta Rožňava. Nachádza sa na na 7/8 poschodí s orientáciou východ. V byte boli menené plastové okná, kuchynská linka, podlaha - dlažba v kúpeľni, toalete, kuchyni i predsieni, jadro pôvodné s menšími úpravami. K bytu prináleží pivnica, mesačné náklady 0 €.
Výhody: slnečný, zateplený bytový dom, blízko centra, školy, nákupných možností, nemocnice, MHD, bezproblémoví susedia.
Cena: dohodou

Ponúkame Vám prvotriedny klientsky servis, ktorý zahŕňa právne, daňové a hypotekárne poradenstvo a je zárukou príjemnej a bezproblémovej transakcie pri kúpe.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
družstevné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
35 m2
Poschodie:
7
Počet izieb:
1
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape

Maklér

Gabriela Csobádiová

Gabriela Csobádiová

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Magyar

Prispôsobiť sa požiadavkám klienta je alfou a omegou /základom/ mojej práce. Zodpovedný prístup z mojej strany zaručuje nie len reálne zhodnotenie predmetu činnosti, ale aj zohľadnenie špecifických daností. Tieto v značnej miere napomôžu zvládnuť aj najnáročnejšie situácie, zaradenie ktorých do ponúk môže priaznivo ovplyvniť predstavu predajcu, sprostredkovateľa a taktiež kupujúceho. Reálny odhad priebehu obchodnej transakcie je zárukou úspechu aj v nadväznosti na rýchlosť a plynulý priebeh výkonu.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti