Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ 4-IZBOVÝ BYT NA PREDAJ V ROŽŇAVE

Ulica: Zakarpatská
Obec: Rožňava
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
89 000 €

Popis nehnuteľnosti

CBF-reality Vám EXCLUZÍVNE ponúka na predaj moderný. kompletne zrekonštruovaný 4-izbový byt s balkónom, nachádzajúci sa na sídlisku JUH v Rožňave, na Zkarpatskej ulici.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou ako i zmenou dispozície, čím vznikla priastranná kúpeľňa a kuchyňa. Obytné miestnosti sú využívané ako obyvačka, spálňa a detské izby. V byte boli menené plastové okná, plávajúce podlahy, dlažba, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta, kuchynská linka, vchodové bezpečnostné dvere, interiérové dvere. V priestrannej predsieni si majitelia vybudovali špajzu / prípadný úložný priestor /. 

Zrekonštruovaný byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome s novou strechou i výťahom, na 3/8 poschodí s orientáciou JZ, rozlohou 74m2, je teplý a slnečný, patrí k nemu pivnica v suteréne bytového domu. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, pošta, banka, lekár, lekáreň, zastávka autobusu, reštaurácia, detské ihrisko a množstvo zelene. 

Bez nutnosti ďalších investícií Vám naša realitná kancelária ponúka na predaj práve tento moderne zrekonštruovaný byt.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať.

Cena: 89.000€

Ponúkame Vám prvotriedny klientsky servis, ktorý zahŕňa právne, daňové a hypotekárne poradenstvo a je zárukou príjemnej a bezproblémovej transakcie pri kúpe.

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
74 m2
Úžitková plocha:
74 m2
Poschodie:
3
Loggia:
áno
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
4
Balkón:
áno
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Gabriela Csobádiová

Gabriela Csobádiová

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Magyar

Prispôsobiť sa požiadavkám klienta je alfou a omegou /základom/ mojej práce. Zodpovedný prístup z mojej strany zaručuje nie len reálne zhodnotenie predmetu činnosti, ale aj zohľadnenie špecifických daností. Tieto v značnej miere napomôžu zvládnuť aj najnáročnejšie situácie, zaradenie ktorých do ponúk môže priaznivo ovplyvniť predstavu predajcu, sprostredkovateľa a taktiež kupujúceho. Reálny odhad priebehu obchodnej transakcie je zárukou úspechu aj v nadväznosti na rýchlosť a plynulý priebeh výkonu.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti