Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

NA PREDAJ POZEMOK V OBCI MLYNKY

Obec: Mlynky
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
38 000 €

Popis nehnuteľnosti

V dnešnej uponáhľanej dobe sa čoraz viac ľudí obracia ku kľudnejšiemu a harmonickému spôsobu života. Ponuka pozemku v obci Mlynky predstavuje jedinečnú príležitosť pre tých, ktorí túžia po spojení s prírodou, pričom si nechcú odpustiť náležitosti moderného bývania. Pozemok o rozlohe 532m2 v tichej časti obce je pripravený stať sa základom pre váš nový domov.

Mlynky sú obec, ktorá svojou polohou a charakterom predstavuje ideálny únik pred mestským ruchom. Umiestnená uprostred malebných prírodných scenérií ponúka obyvateľom nielen pokoj a súkromie, ale aj bezprostredný kontakt s prírodou.

Výhody bývania v tejto lokalite sú nespočetné, od sviežeho horského vzduchu až po bezproblémový prístup k lokálnym turistickým atrakciám.

Čo sa týka inžienierských sietí, pozemok je dobre vybavený. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza prípojka na vodovod a elektrická prípojka, čo znamená, že noví majitelia nebudú mať žiadne problémy so základnými službami. Tieto vlastnosti zvyšujú zatraktívnenie pozemku a predstavujú jeden z hlavných argumentov pre jeho kúpu.

Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať. Náš tím vám poskytne všetky potrebné podrobnosti a odpovede na vaše otázky.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
532 m2
Typ zeme:
rovina
Celková plocha:
532 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Rebecca Sikúrová

Rebecca Sikúrová

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti