Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj slnečný pozemok v obci Rakovnica

Interné ID: 122024
Ulica: Rakovnica
Obec: Rakovnica
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
25 €/m2

Popis nehnuteľnosti

CBF-Reality Vám ponúka na predaj pozemok v obci Rakovnica o výmere 2178 m2 a 34 m2. Obec Rakovnica je vzdialená 6km od okresného mesta Rožňava. Pozemok sa nachádza v územnom pláne obce a v jeho okolí prebieha výstavba rodinných domov, momentálne je na LV vedený ako orná pôda. Pozemok je slnečný, orientovaný na juh. Na uvedený pozemok je už vypracovaná aj projektová dokumentácia na rodinný dom. Vhodný aj ako investícia. 


Cena: 25 € / m2

Ponúkame Vám prvotriedny klientsky servis, ktorý zahŕňa právne, daňové a hypotekárne poradenstvo a je zárukou príjemnej a bezproblémovej transakcie pri kúpe.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2212 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Celková plocha:
2212 m2
Orientácia:
juh

Pozrieť na mape

Maklér

Jozef Junger

Jozef Junger

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Moje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného trhu ma naučili dotiahnuť každý obchod do konca k spokojnosti našich klientov. Čestnosť, flexibilita, korektné jednanie z mojej strany predurčujú úspešnú spoluprácu.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti