Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

JEDINEČNÁ PONUKA PRE INVESTORA I JEDNOTLIVCA !

3-IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM NA PREDAJ V OBCI GEMERSKÁ POLOMA !

 

Gemerská Poloma

Obec gemerského regiónu sa nachádza v západnej časti Košického kraja na severe okresu Rožňava, vzrialená 8 km od okresného mesta. Obec obklopená vrchmi Turecká, Skalisko a sedlom Súľová, ktoré ponúkaju pekné potulky prírodou daného okolia. Pekné precházky si vychutnáte aj v neďalekom parku Betliar a pekná história Vás uchváti v danom kaštili, neďalekom hrade Krasna Hôrka, či množstvo histórie starého baníckeho mesta Rožňava.

CBF-reality Vám ponúka na predaj 5 samostatných 3-izbových tehlových bytov v trojposchodovom bytovom dome v kľudnej časti na okraji obce, len na skok do lesa a peknej prírody. Všetky byty majú balkón, orientáciu VZ, rozlohu 80m2, sú veľké priestranné v pôvodnom stave a vyžadujú si rekonštrukciu, ktorú si môžete zrealizovať podľa vlastných predstáv. Byty pozostávajú z kuchyne, veľkej predsiene, 3 obytných miestností, samostatnej kúpeľne a toalety, špajze, prípadne technickej miestnosti, či šatníka. Pred každým bytom priamo na poschodí sa nachádza miestnosť, ktorá može byť využívaná ako špajza, alebo technická miestnosť. Ku každému bytu prislúcha pivnica v suteréne bytového domu.

V nehnuteľnosti je zavedená elektrika, voda, neďaleká prípojka na plyn, momentálne je kúrenie centrálnym kotlom na tuhé palivo, zavedený je aj internet. Náklady na bývanie sú minimálne, aktuálne sa pracuje na rekonštrukcii strechy bytového domu. Byty sa predávajú jednotlivo, prípadne množstevne a hľadáme bývajúcich s citom pre pekné bývanie a zveľaďovanie pekného spoločného bývania v bytovom dome. 

V obci sa nachádza základná škola, škôlka, 3 obchody, večierka, zastávka autobusu.

PEKNÉ BÝVANIE PRE VÁS A PODĽA VÁS!

Viac fotografií nájdete na stránke CBF reality a v prípade záujmu a pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.

Cena bytu jednotlivo : 41.500€

Množstevná zľava / 5 bytov / : 195.000€

 

Ponúkame Vám prvotriedny klientsky servis, ktorý zahŕňa právne, daňové a hypotekárne poradenstvo a je zárukou príjemnej a bezproblémovej transakcie pri kúpe

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
iné
Úžitková plocha:
79.75 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
3
Celková plocha:
79.75 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Gabriela Csobádiová

Gabriela Csobádiová

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Magyar

Prispôsobiť sa požiadavkám klienta je alfou a omegou /základom/ mojej práce. Zodpovedný prístup z mojej strany zaručuje nie len reálne zhodnotenie predmetu činnosti, ale aj zohľadnenie špecifických daností. Tieto v značnej miere napomôžu zvládnuť aj najnáročnejšie situácie, zaradenie ktorých do ponúk môže priaznivo ovplyvniť predstavu predajcu, sprostredkovateľa a taktiež kupujúceho. Reálny odhad priebehu obchodnej transakcie je zárukou úspechu aj v nadväznosti na rýchlosť a plynulý priebeh výkonu.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti