Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

CBF-reality Vám ponúka na predaj zrekonštruovaný rodinný dom v okrajovej časti obce Plešivec.

Plešivec je obec Rožňavského okresu, ohraničená planinami Slovenského krasu, nachádza sa v úzkom údolí rieky Slanej. Obec vzdialená 16 km od okresného mesta Rožňava a 84 km od krajského mesta Košice. 

Rodinný dom sa nachádza na pozemku s celkovou rozlohou 1900m2. Je dvojpodlažný, ihneď obyvateľný, prešiel kompletnou rekonštrukciou. Menená bola kompletná elektroinštalácia, vodoinštalácia, strecha sedlová plechová, plastové okná, plávajúce podlahy, dlažba, nová kuchyňa, kúpeľňa, odpad septik, na pozemku na nachádza vlastná studňa, ohrev vody zabezpečený bojlerom, kúrenie elektrické i na tuhé palivo krbom s prieduchmi, ktoré vykúria celý dom.

 Prvé podlažie tvorí obývacia izba s krbom, priestranná kuchyňa so vstavanými spotrebičmi, kúpeľňa s rohovou vaňou, sprchovým kútom a toaletou, technická miestnosť. Na druhom podlaží sa nachádzajú dve obytné miestnosti, samostatná toaleta, výstup na terasu, prípadne dobudovanie ďalšej izby. Dom nie je podpivničený, nachádza sa v okrajovej časti obce. Je ideálny na celoročné bývanie, prípadne víkendový dom v peknej prírode daného okresu.

V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, pošta, banka, zastávka autobusu, reštaurácie, potraviny.

Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať.

Ponúkame Vám prvotriedny klientsky servis, ktorý zahŕňa právne, daňové a hypotekárne poradenstvo a je zárukou príjemnej a bezproblémovej transakcie pri kúpe.

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1900 m2
Úžitková plocha:
80 m2
Zastavaná plocha:
100 m2
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
1900 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Gabriela Csobádiová

Gabriela Csobádiová

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Magyar

Prispôsobiť sa požiadavkám klienta je alfou a omegou /základom/ mojej práce. Zodpovedný prístup z mojej strany zaručuje nie len reálne zhodnotenie predmetu činnosti, ale aj zohľadnenie špecifických daností. Tieto v značnej miere napomôžu zvládnuť aj najnáročnejšie situácie, zaradenie ktorých do ponúk môže priaznivo ovplyvniť predstavu predajcu, sprostredkovateľa a taktiež kupujúceho. Reálny odhad priebehu obchodnej transakcie je zárukou úspechu aj v nadväznosti na rýchlosť a plynulý priebeh výkonu.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti