Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Znížená cena - Na predaj rodinný dom / chalupa v obci Silica, okr. Rožňava

Ulica: Silica
Obec: Silica
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
59 000 €

Popis nehnuteľnosti

Znížená cena - Ponúkame Vám na predaj rodinný dom / chalupu v obci Silica, okr. Rožňava. Plocha pozemku: 1364 m2 - zastavaná plocha a nádvorie 1065 m2, záhrada 299 m2. Nehnuteľnosť pozostáva z dvoch domov, garáže a hospodárskych budov.

Dom č.1 je v pôvodnom stave, pozostáva zo 4 izieb, chodby a špajzy. Podlaha: drevené díle. Steny: omietky. Okná: drevené (pôvodné). Kúrenie je zabezpečené gamatkami, ale je možnosť aj na tuhé palivo. Strešná krytina: eternit. Dom je čiastočne podpivničený, nachádzajú sa tam 3 miestnosti. Toaleta je zabezpečená formou suchého záchodu na pozemku.

Dom č.2 je v pôvodnom stave, pozostáva z 1 izby, kúpeľne a špajzy. Podlaha: gumolit, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové v izbe, zvyšok drevené (pôvodné). Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Toaleta je zabezpečená formou suchého záchodu na pozemku. Kúrenie je zabezpečené gamatkami a pieckou na tuhé palivo. Voda je zavedená len v tomto dome. Stešná krytina: eternit. 

Na mierne svahovitom pozemku sa nachádzajú hospodárske budovy (pôvodná drevená stodola, kurín), záhrada s ovocnými stromami a garáž o veľkosti 15 m2. Veľkou výhodou je vlastná studňa na pozemku s kvalitnou vodou. Na pozemok sa dá dostať z dvoch strán. 

Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), plynová prípojka. 

Obec Silica sa nachádza na Silickej planine uprostred Národného parku Slovenský kras. V blízkom okolí obce sa nachádzajú rôzne prírodné zaujímavosti ako sú závrty, priepasti, vyvieračky, jaskyne.


Výhody: slnečný pozemok, tiché prostredie, slušní susedia, studňa, turistika, cykloturistika.


Cena 59 000 € (pri rýchlom jednaní dohoda)

Ponúkame Vám prvotriedny klientsky servis, ktorý zahŕňa právne, daňové a hypotekárne poradenstvo a je zárukou príjemnej a bezproblémovej transakcie pri kúpe.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1364 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
180 m2
Zastavaná plocha:
180 m2
Stav:
pôvodný stav
Garáž:
áno
Celková plocha:
1364 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Jozef Junger

Jozef Junger

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Moje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného trhu ma naučili dotiahnuť každý obchod do konca k spokojnosti našich klientov. Čestnosť, flexibilita, korektné jednanie z mojej strany predurčujú úspešnú spoluprácu.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti