Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Stavba v obci Stárňa na preda.j

Interné ID: 881
Ulica: Košická cesta
Obec: Tornaľa
Okres: Revúca
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
66 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj stavbu v obci Stárňa, 30km od okresného mesta Rožňava a 5 min. autom od mesta Tornaľa v Revúckom okrese. Nehnuteľnosť bola pôvodne stavaná za účelom podnikateľských priestorov pre danú firmu. V súčastnosti je však možnosť dokončenia tejto nehnuteľnosti za účelom pekného bývania v rodinnom dome. Nachádza sa na krásnom, rovinatom, slnečnom pozemku s rozlohou 2256m2 s prístupovou asfaltovou cestou, s vlastnou studňou a záhradou v tichom prostredí obce, s dostupnými inžinierskymi sieťami. / elektrika v dome, obecný vodovod a kanalizácia, možnosť pripojenia na plyn /. Na pozemku sa nachádza malý domček s možnosťou využívania malej letnej kuchynky. Ak hľadáte práve toto, neváhajte nás kontaktovať.
Cena: 66.000€

Ponúkame Vám prvotriedny klientsky servis, ktorý zahŕňa právne, daňové a hypotekárne poradenstvo a je zárukou príjemnej a bezproblémovej transakcie pri kúpe.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nedokončený
Plocha pozemku:
2256 m2
Zastavaná plocha:
220 m2
Počet podlaží:
1
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Martina Plešovská

Martina Plešovská

maklér

  • Slovensky
  • Česky

Mojimi prednosťami sú spoľahlivosť , ústretovosť a zodpovednosť voči klientom. Mojou najväčšou odmenou je spokojnosť klientov.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti