Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

1-IZBOVÝ BYT NA PREDAJ, ROŽŇAVA

Ulica: Šafáriková
Obec: Rožňava
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
Iné:
dohodou

Popis nehnuteľnosti

CBF- reality Vám ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 1-izbový byt v Rožňave.

Nachádza sa na Šafárikovej ulici, na prízemí bytového domu. rozloha bytu je 35m2, orientácia VZ, celý deň je pekne presvetlený, patrí k nemu špajza hneď vedľa bytu.

Nová vkusná rekonštrukcia bola dokončená pred mesiacom. V byte bola menená celá elektroinštalácia, vodoinštalácia, plávajúce podlahy, dlažba, murované jadro  so sanitou - kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatná toaleta, kuchynská linka so sporákom a digestorom, interiérové dvete, vchodové bezpečnostné dvere.

Bytový dom je zateplený, zrealizovaná úprava spoločných priestorov, bezproblémové parkovanie, príjemní susedia.

Samotný byt sa nachádza vo veľmi dobrej a tichšej lokalite Rožňavy s množstvom zelene. Neďaleko je pošta, nákupné možnosti, banka, lekár, škôlka, škola, do samotného centra sa dostanete pešou chôdzou za 10min.

Nehnuteľnosť si nyvyžaduje ďalšie investície, ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať.

Cena: dohodou

Ponúkame Vám prvotriedny klientsky servis, ktorý zahŕňa právne, daňové a hypotekárne poradenstvo a je zárukou príjemnej a bezproblémovej transakcie pri kúpe.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
35 m2
Zastavaná plocha:
35 m2
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
35 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Gabriela Csobádiová

Gabriela Csobádiová

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Magyar

Prispôsobiť sa požiadavkám klienta je alfou a omegou /základom/ mojej práce. Zodpovedný prístup z mojej strany zaručuje nie len reálne zhodnotenie predmetu činnosti, ale aj zohľadnenie špecifických daností. Tieto v značnej miere napomôžu zvládnuť aj najnáročnejšie situácie, zaradenie ktorých do ponúk môže priaznivo ovplyvniť predstavu predajcu, sprostredkovateľa a taktiež kupujúceho. Reálny odhad priebehu obchodnej transakcie je zárukou úspechu aj v nadväznosti na rýchlosť a plynulý priebeh výkonu.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti