Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ZNÍŽENÁ CENA!!! KOBELIAROVO - RODINNÝ DOM NA PREDAJ

Ulica: Kobeliarovo
Obec: Kobeliarovo
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
46 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ďalšia ponuka rodinného domu v obci Kobeliarovo.

Kobeliarovo, malebná dedinka, ktorá sa nachádza 18 km severovýchodne od Rožňavy. Rozprestiera sa v prekrásnej prírode Slovenského rudohoria. Je známa ako rodná dedina vyznamnej slovenskej literárnej osobnosti Pavla Jozefa Šafárika.

CBF - reality Vám ponúka na predaj rodinný dom na pozemku s rozlohou 165m2. Nachádza sa v strede obce. Je v pôvodnom, ale zachovalom stave. 

Na prízemí sa nachádza kuchyňa, chodba, špajza, pivnica, prvé podlažie pozostáva z 3 obytných miestností, kúpeľne s vaňou a sprchovým kútom a samostatnou toaletou.

V dome je zavedená elektrika, obecný vodovod, septik, kúrenie zabezpečené vzácnymi keramickými kachlami ako i štýlovou keramickou pecou.

K domu patrí samostatná hospodárska budova a dreváreň na pozemku s rozlohou 143m2 a možnosť prikúpenia samostatnej garáže.

Nehnuteľnosť vhodná na bývanie a ideálna na oddych a relax  s možnosťou využitia turistiky a cykloturistiky, nakoľko sa v okolí nachádza kopec Radzim, rázovitá obec Rejdová, či malebná dedinka Brdárka a množstvo prírodných krás Slovenského rudohoria, Slovenského raja a okolitých skvostov Slovenska.

Cena: pôvodná 49.000€ aktuálna 46.000€

Ponúkame Vám prvotriedny klientsky servis, ktorý zahŕňa právne, daňové a hypotekárne poradenstvo a je zárukou príjemnej a bezproblémovej transakcie pri kúpe.





 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
165 m2
Úžitková plocha:
165 m2
Plocha pozemku:
165 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Kanalizácia:
septik
Plyn:
nie
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Gabriela Csobádiová

Gabriela Csobádiová

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Magyar

Prispôsobiť sa požiadavkám klienta je alfou a omegou /základom/ mojej práce. Zodpovedný prístup z mojej strany zaručuje nie len reálne zhodnotenie predmetu činnosti, ale aj zohľadnenie špecifických daností. Tieto v značnej miere napomôžu zvládnuť aj najnáročnejšie situácie, zaradenie ktorých do ponúk môže priaznivo ovplyvniť predstavu predajcu, sprostredkovateľa a taktiež kupujúceho. Reálny odhad priebehu obchodnej transakcie je zárukou úspechu aj v nadväznosti na rýchlosť a plynulý priebeh výkonu.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti