Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinný dom na predaj v obci Slavec

Interné ID: G61
Ulica: Slavec
Obec: Slavec
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
33 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj nehnuteľnosť v prekrásnej prírode Slovenského krasu v obci Slavec, obklopenej množstvom prírodných krás Silickej i Plešiveckej planiny, ako sú jaskyne, vyvieračky, či vzácna flóra i fauna. Okolie ideálne na turistiku ako i cykloturistiku.

Rodinný dom na predaj je v pôvodnom stave, nachádza sa na rovinatom, slnečnom pozemku s celkovou rozlohou 1234m2, s prístupovou asfaltovou cestou. Pozostáva z troch obytných miestností, v minulosti bola daná nehnuteľnosť využívaná ako obchod so skladovými priestormi a kanceláriou.V nehnuteľnosti je zavedená elektrika, prípojka na plyn na pozemku, zdroj vody - vlastná studňa. Materiál stavby je kameň, strecha sedlová eternit.
Dom nie je podpivničený, má veľké výhody pri rekonštrukcii podľa vlastných predstáv, nakoľko danú nehnuteľnosť možno využiť na celoročné bývanie, podnikateľskú činnosť ako i chalupu. Nachádza sa 12km od okresného mesta Rožňava a 77km od mesta Košíc.

Fantázii sa medze nekladú, ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať.
Cena: 33.000€

Ponúkame Vám prvotriedny klientsky servis, ktorý zahŕňa právne, daňové a hypotekárne poradenstvo a je zárukou príjemnej a bezproblémovej transakcie pri kúpe.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
100 m2
Úžitková plocha:
100 m2
Plocha pozemku:
1234 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Gabriela Csobádiová

Gabriela Csobádiová

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Magyar

Prispôsobiť sa požiadavkám klienta je alfou a omegou /základom/ mojej práce. Zodpovedný prístup z mojej strany zaručuje nie len reálne zhodnotenie predmetu činnosti, ale aj zohľadnenie špecifických daností. Tieto v značnej miere napomôžu zvládnuť aj najnáročnejšie situácie, zaradenie ktorých do ponúk môže priaznivo ovplyvniť predstavu predajcu, sprostredkovateľa a taktiež kupujúceho. Reálny odhad priebehu obchodnej transakcie je zárukou úspechu aj v nadväznosti na rýchlosť a plynulý priebeh výkonu.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti