Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

RD na prenájom v centre mesta Rožňava

Interné ID: G4
Ulica: Kvetná
Obec: Rožňava
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Prenájom
Typ domu: Rodinný dom
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom rodinný dom s pozemkom, v centre mesta Rožňava. Prenájom domu je vhodný na podnikateľskú činnosť, prípadne podnikanie s možnosťou bývania, s celkovou rozlohou 561m2. Objekt je v aktuálnej rekonštrukcii, čo je výhodou prispôsobenia požiadaviek daného klienta. Dom s úžitkovou plochou 160m2 pozostáva z prízemia 80m2 a prvého podlažia 80m2. Prenajíma sa celý. V rámci podnikateľskej činnosti sa môže prenajímať osobitne prízemie i prvé podlažie. Na prízemí sa nachádza predsieň, 2 izby, kuchyňa / prípadne ďalšia miestnosť /, toaleta so sprchovým kútom, + toaleta / bezbariérová /. K dispozícii je i terasa o rozlohe 40m2 / prípadne zimná záhrada /. Prvé podlažie má jednu veľkú miestnosť / galériu / s rozlohou 74m2, kúpeľňu s vaňou a toaletou. K dispozícii môže byť taktiež vrchná terasa s rozlohou 40m2. Nehnuteľnosť je situovaná VZ, s asfaltovou prístupovou cestou, nachádza sa na rovinatom pozemku, kde je možnosť vybudovania malého súkromného parkoviska. V pláne je zavedenie internetovej prípojky, kamerového systému, bezpečnostného systému, satelitu... Vykurovanie a ohrev vody je zabezpečené plynovým kotlom. V celom dome sú vymenené eurookná, podlahy / dlažba, plávajúce /, stierky, nová strecha. Veľkou výhodou tejto nehnuteľnosti je, že sa rekonštrukcia objektu dá prispôsobiť požiadavkám klienta. Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.
Cena: dohodou

Ponúkame Vám prvotriedny klientsky servis, ktorý zahŕňa právne, daňové a hypotekárne poradenstvo a je zárukou príjemnej a bezproblémovej transakcie pri kúpe.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
120 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Gabriela Csobádiová

Gabriela Csobádiová

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Magyar

Prispôsobiť sa požiadavkám klienta je alfou a omegou /základom/ mojej práce. Zodpovedný prístup z mojej strany zaručuje nie len reálne zhodnotenie predmetu činnosti, ale aj zohľadnenie špecifických daností. Tieto v značnej miere napomôžu zvládnuť aj najnáročnejšie situácie, zaradenie ktorých do ponúk môže priaznivo ovplyvniť predstavu predajcu, sprostredkovateľa a taktiež kupujúceho. Reálny odhad priebehu obchodnej transakcie je zárukou úspechu aj v nadväznosti na rýchlosť a plynulý priebeh výkonu.

Radi Vám poradíme