Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Ponúkame na predaj polyfunkčný objekt v Gemerskej Polome

Interné ID: 706
Ulica: 9. mája
Obec: Gemerská Poloma
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Obchodné objekty
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj dvojpodlažný polyfunkčný objekt na rozsiahlom pozemku priamo v centre obce Gemerská Poloma. Celková plocha pozemku predstavuje 1727m2, zastavaná plocha je 335 m2. Časť objektu je využívaná ako Hostinec, Penzión. Možné využitie na denný stacionár, dielňu... 2x vonkajšia terasa, 3x krb, kapacita cca 60 ľudí. Možnosť vykurovania - elektricky, krbom aj plynom. Priestranné parkovisko na pozemku pred vstupom do prevádzky. V obytnej časti objektu sa nachádzajú 2 apartmány, sociálne zariadenia. kuchynka s krbom. Možné zriadenie 3 bytov, 2 garáže. Objekt sa nachádza v obci pri parku v lokalite s krásnou prírodou Krásnohorské Podhradie, Slovenský Raj a historických pamiatok hrad Krásna Hôrka, kaštieľ Betliar.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
335 m2
Počet podlaží:
2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Životom „realitáka“ žijem od roku 2008, kedy som prvý krát privoňal k tejto práci. Vďaka aj vtedajšiemu dobrému tímu sa z práce stalo poslanie a koníček. Práca v realitnom biznise ma intelektuálne napĺňa, svojou prácou sa snažím posúvať hranice realitného trhu, čo by sa mi nedarilo bez zodpovedných a pracovitých ľudí okolo mňa.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti