Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Ponúkame na predaj historickú budovu Zájazdového hostinca

Interné ID: 786
Ulica: Hlavná
Obec: Gemerská Poloma
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Hotely a penzióny
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj historickú budovu postavenú v roku 1760 ako huta 550. V neskoršom obdoby slúžila ako zájazdový hostinec. Dvojpodlažná budova postavená z kameňa a z tehál stavaná na L pôdoryse , krytá vaľbovou strechou s tvrdou pálenou strešnou krytinou s klenutým podjazdom a prechodom do dvora obostavaného kamennou hradbou vo výške budov prerušenou v osi prechodu klenutou bránou. Budova je vhodná na rekonštrukciu s možnosťou využitia euro fondov. Je rozmiestnenie je vhodné na využitie ako hotel s welnesom.

lokalita: Gemerská Poloma, Hlavná. Plocha: úžitková 881m2, zastavaná 881m2, pozemku 847m2.Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza žumpa. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
881 m2
Počet podlaží:
2
Balkón:
nie
El. napätie:
230/400V
Kanalizácia:
žumpa
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Životom „realitáka“ žijem od roku 2008, kedy som prvý krát privoňal k tejto práci. Vďaka aj vtedajšiemu dobrému tímu sa z práce stalo poslanie a koníček. Práca v realitnom biznise ma intelektuálne napĺňa, svojou prácou sa snažím posúvať hranice realitného trhu, čo by sa mi nedarilo bez zodpovedných a pracovitých ľudí okolo mňa.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti