Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ZÁHRADKÁRSKA CHATKA S VINIČOM NA PREDAJ V HRHOVE

Ulica: Hrhov
Obec: Hrhov
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:
37 000 €

Popis nehnuteľnosti

PONUKA PRE MILOVNÍKOV PESTOVANIA VINIČA A ZÁROVEŇ ODDYCHU V PEKNEJ PRÍRODE SLOVENSKÉHO KRASU !

Ponúkame Vám na predaj záhradkársku chatku s viničom a ovocnými stromami. Nachádza sa v prekrásnej prírode Slovenského krasu pod planinou Horný vrch. Vzdialenosť od Košíc je 47 km a od Rožňavy necelých 23. Pekne upravený svahovitý a zároveň slnečný pozemok s celkovou rozlohou 1991m2 je  v kľudnom a tichom prostredí tejto oblasti. Pozemok je vhodný aj na pestovanie zeleniny, bobuľového ovocia, okrasných krov a kvetín.

Na pozemku sa nachádza záhradkárska chatka. Prízemie tvorí letná kuchynka a vínna pivnička, na poschodí sa nachádza predsieň, 2 obytné miestnosti a balkón s jedinečným výhľadom na Hrhovské rybníky a celé okolie.

V nehnuteľnosti je zavedená elektrika, kúrenie zabezpečené pieckami na drevo.

Okolie ponúka turistiku, cykloturistiku, rybolov, potulky prírodou planiny Horný vrch, Dolný vrch, neďalekej Silickej planiny, Zádielskej doliny, potulky v okolí Hrhovských rybníkov. Navštíviť možete aj Hrhovský vodopád v neďalekej obci Hrhov a množstvo jaskýň a kultúrnych pamiatok daného okresu.

Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať.

Ponúkame Vám prvotriedny klientsky servis, ktorý zahŕňa právne, daňové a hypotekárne poradenstvo a je zárukou príjemnej a bezproblémovej transakcie pri kúpe.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1991 m2
Úžitková plocha:
50 m2
Zastavaná plocha:
28 m2
Stav:
pôvodný stav
Balkón:
áno
Celková plocha:
1991 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Gabriela Csobádiová

Gabriela Csobádiová

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Magyar

Prispôsobiť sa požiadavkám klienta je alfou a omegou /základom/ mojej práce. Zodpovedný prístup z mojej strany zaručuje nie len reálne zhodnotenie predmetu činnosti, ale aj zohľadnenie špecifických daností. Tieto v značnej miere napomôžu zvládnuť aj najnáročnejšie situácie, zaradenie ktorých do ponúk môže priaznivo ovplyvniť predstavu predajcu, sprostredkovateľa a taktiež kupujúceho. Reálny odhad priebehu obchodnej transakcie je zárukou úspechu aj v nadväznosti na rýchlosť a plynulý priebeh výkonu.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti