Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

KRÁSNY 3-IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM NA PREDAJ V ROŽŇAVE

Ulica: Okružná
Obec: Rožňava
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
98 000 €

Popis nehnuteľnosti

EXCLUZÍVNE  Vám ponúkame na predaj krásne moderné bývanie.

Kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt s loggiou sa nachádza v najvyhľadávanejšej časti sídliska JUH v Rožňave na Okružnej ulici. Obklopuje ho kompletná občianska vybavenosť škola, škôlka, pošta, nákupné možnosti, lekár, lekáreň, zastávka autobusu, detské ihrisko, reštaurácie.

Konkrétny byt sa nachádza na 1/8 poschodí s novým moderným výťahom je teplý, slnečný s orientáciou VZ, celý deň svieti slniečko. Rozlohu má 71m2, je priestranný. Pozostáva z priestrannej predsiene, 3 obytných miestností, kuchyne, kúpeľne a toalety. Kuchyňa je vybavená modernou kuchynskou linkou, zabudovanou umývačkou riadu a práčkou. V priestrannej kúpeľni sa nachádza vaňa a oddelená toaleta s podlahovým kúrením. Veľmi pekná rekonštrukcia pozostáva z kompletne menenej elektroinštalácie, vodoinštalácie, plastové okná, plávajúce podlahy, stierky, radiátory, interiérové dvere, vchodové bezpečnostné dvere, vstavané skrine. K bytu prislúcha pivnica v suteréne bytového domu, ktorý je taktiež vkusne upravený a zrekonštruovaný, zateplený, nová strecha, úprava spoločných priestorov, úprava loggií, nový moderný výťah. Parkovanie je verejné, bezproblémové a kľudné bývanie s bezproblémovými susedmi.

Byt pôsobí veľmi príjemným dojmom, vyžaruje z neho kľudná, pohodová atmosféra rodinného zázemia.

Bez nutnosti ďaľších investícií je táto ponuka ideálna možno práve pre Vás. Ak Vás zaujala, neváhajte nás kontaktovať.

Cena: 98.000€

Ponúkame Vám prvotriedny klientsky servis, ktorý zahŕňa právne, daňové a hypotekárne poradenstvo a je zárukou príjemnej a bezproblémovej transakcie pri kúpe.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
71 m2
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
71 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Gabriela Csobádiová

Gabriela Csobádiová

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Magyar

Prispôsobiť sa požiadavkám klienta je alfou a omegou /základom/ mojej práce. Zodpovedný prístup z mojej strany zaručuje nie len reálne zhodnotenie predmetu činnosti, ale aj zohľadnenie špecifických daností. Tieto v značnej miere napomôžu zvládnuť aj najnáročnejšie situácie, zaradenie ktorých do ponúk môže priaznivo ovplyvniť predstavu predajcu, sprostredkovateľa a taktiež kupujúceho. Reálny odhad priebehu obchodnej transakcie je zárukou úspechu aj v nadväznosti na rýchlosť a plynulý priebeh výkonu.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti