Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj investičný pozemok na hl. ťahu Ke – Ba v meste Rožňava

Interné ID: 162024
Ulica: Rožňava
Obec: Rožňava
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Zmiešaná zóna
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

CBF-Reality Vám ponúka na predaj pozemok v Rožňave, pozemok sa nachádza na hlavnom ťahu Košice - Bratislava, nad ČS Shell. Výmera pozemku je  2641 m2 a momentálne je na LV vedený ako orná pôda. Pozemok je vhodný ako budúca investícia, lebo sa nachádza v územnom pláne vedenom ako zmiešané územie, možnosť výstavby bytoviek, ľahký priemysel alebo služby. Na pozemok je vypracovaný znalecký posudok ako aj návrh na logistické depo.

 

Ponúkame Vám prvotriedny klientsky servis, ktorý zahŕňa právne, daňové a hypotekárne poradenstvo a je zárukou príjemnej a bezproblémovej transakcie pri kúpe.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2641 m2
Typ zeme:
rovina
Celková plocha:
2641 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Jozef Junger

Jozef Junger

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Moje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného trhu ma naučili dotiahnuť každý obchod do konca k spokojnosti našich klientov. Čestnosť, flexibilita, korektné jednanie z mojej strany predurčujú úspešnú spoluprácu.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti