Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Znížená cena - Na predaj nebytový priestor / obchod v centre obce Plešivec

Ulica: Domická
Obec: Plešivec
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Komerčný objekt
Iné:
69 500 €

Popis nehnuteľnosti

Znížená cena - Ponúkame Vám na predaj nebytový priestor / obchodný priestor v centre obce Plešivec. Priestor sa nachádza na hlavnom námestí Plešivca, popis stavby na LV je Rod. dom s bytom a nebytovým priestorom. V okolí budovy sa nachádzajú ďalšie podnikateľské budovy. V priestore sa nachádzala dlhoročná prevádzka potravín. Nehnuteľnosť sa predáva čiastočne zariadená.

Plocha: úžitková je 67,33 m2. Priestor pozostáva z jednej hlavnej miestnosti o výmere 31,92 m2 , hlavného skladu o výmere 15,84 m2, kancelárie o výmere 10,2 m2, toalety o výmere 1,8 m2 a skladu o výmere 7,57 m2.  Inžinierske siete: elektrika, voda, kanalizácia (obecná). Kúrenie je zabezpečené gamatkami. Súčasťou vybavenia je klimatizácia a poplašné zariadenie. Strecha bola zrenovovaná v roku 2015. 

K nebytovému priestoru patrí aj pivnica o výmere 14,8 m2, v ktorej je nová dlažba. Za nehnuteľnosťou sa nachádza spoločný dvor.

Výhody: centrum obce, v osobnom vlastníctve.

Cena: 69 500 € (pôvodná cena 72 500 €)

Ponúkame Vám prvotriedny klientsky servis, ktorý zahŕňa právne, daňové a hypotekárne poradenstvo a je zárukou príjemnej a bezproblémovej transakcie pri kúpe.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
67.33 m2
Zastavaná plocha:
67.33 m2
Podlahová plocha:
67.33 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
67.33 m2
Orientácia:
západ
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Jozef Junger

Jozef Junger

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Moje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného trhu ma naučili dotiahnuť každý obchod do konca k spokojnosti našich klientov. Čestnosť, flexibilita, korektné jednanie z mojej strany predurčujú úspešnú spoluprácu.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti