Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Ponúkame Vám na predaj pozemok v Rožňave na ulici Košická

Interné ID: 180
Ulica: Košická
Obec: Rožňava
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Pozemok sa nachádza v intraviláne mesta Rožňava, 30 metrov od zastavanej časti obce (Výstavby rodinných domov) zo západnej strany pozemku.
Veľkosť pozemku :
Pozemok je možný prispôsobiť podľa požiadaviek od veľkosti 7 000 m2 do 26 176 m 2.
Popis pozemku:
Pozemok je prevažne rovinatý so sklonom do 10°. Orientácia pozemku je východ, juh a západ.
Prístup na pozemok:
Hlavný prístup na pozemok je možné zabezpečiť z hlavného ťahu do mesta Rožňava po ulici Košická zo severnej strany pozemku. Alternatívny prístup je možné vybudovať z južnej časti pozemku.
Inžinierske siete:
Rozloženie inžinierskych sieti je do 60 m od pozemku.
Elektrina:
Na hraničiacom susednom pozemku je plánovaná výstavba trafostanice pre zásobovanie pozemkov elektrickou energiou, ako alternatívne pripojenie do siete je možné použiť trafostanicu už vybudovanú na južnej časti pozemku.
Voda ,kanalizácia a plyn:
Vodovodné, kanalizačné a plynové rozvodové siete sú ukončené na susednej ulici zo západnej strany pozemku. Keďže v územnom pláne mesta Rožňava je plánovaná výstavba ďalšej ulice na predávaných pozemkoch, voda, kanalizácia a plyn sú patrične dimenzované.
Pozemok je vhodný pre vybudovanie solárneho systému z dôvodu orientácie pozemku na východ, juh a západ, bez výškových tienení.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
26176 m2
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia

Pozrieť na mape

Maklér

Životom „realitáka“ žijem od roku 2008, kedy som prvý krát privoňal k tejto práci. Vďaka aj vtedajšiemu dobrému tímu sa z práce stalo poslanie a koníček. Práca v realitnom biznise ma intelektuálne napĺňa, svojou prácou sa snažím posúvať hranice realitného trhu, čo by sa mi nedarilo bez zodpovedných a pracovitých ľudí okolo mňa.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti