Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Znížená cena - Na predaj 3 izbový byt v Rožňave, sídl. JUH

Interné ID: 52024
Ulica: Kyjevská
Obec: Rožňava
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
69 000 €

Popis nehnuteľnosti

Znížená cena - CBF - Reality Vám ponúka na predaj 3 izbový byt bez balkóna v Rožňave, ulica Kyjevská, sídl. JUH. Plocha: úžitková 72 m2. Nachádza sa na 7. poschodí z 7. Byt je orientovaný na východ a západ, krásne presvetlený. V byte je pôvodné umakartové jadro obložené kachličkami, stierky a plávajúca podlaha v izbách sú nové z r. 2023. Vybavenie: bezpečnostné dvere, vstavaná skriňa. Okná: plastové so žalúziami deň a noc. Vybavenie kúpeľne: vaňa. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák,  kuchynský kút. K bytu prislúcha pivnica na prízemí bytového domu. Byt sa predáva nezariadený. 
Výhody: slnečný, obchody, škola, škôlka, zateplený bytový dom.

Cena: 69 000 €


Ponúkame Vám prvotriedny klientsky servis, ktorý zahŕňa právne, daňové a hypotekárne poradenstvo a je zárukou príjemnej a bezproblémovej transakcie pri kúpe.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
72 m2
Zastavaná plocha:
72 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Typ budovy:
panelová stavba
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
7
Celková plocha:
72 m2
Orientácia:
východ
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Jozef Junger

Jozef Junger

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Moje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného trhu ma naučili dotiahnuť každý obchod do konca k spokojnosti našich klientov. Čestnosť, flexibilita, korektné jednanie z mojej strany predurčujú úspešnú spoluprácu.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti