Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Znížená cena - Na predaj rodinný dom / chalupa v obci Betliar

Interné ID: 22024
Ulica: Betliar
Obec: Betliar
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
42 000 €

Popis nehnuteľnosti

Znížená cena - Ponúkame na predaj rodinný dom / chalupu v obci Betliar.  Plocha: pozemku 226m2. V prednej časti domu sa nachádza samostatná izba, hlavný vchod je do chodby, kde je komora a kúpelňa s WC, prechodová kuchyňa a v zadnej časti domu sa nachádza ďalšia veľká izba. Podlaha: dlažba, pvc. Steny: stierky, omietky. Okná: drevené (pôvodné). Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka. Kúrenie je zabezpečené pecami na tuhé palivo. Strešná krytina: škridla. Voda: obecný vodovod. Elektrika na pozemku. Plynová prípojka je pri pozemku. Kanalizácia: žumpa. Dom sa nachádza približne 400 m od zámku v Betliari, v tichej lokalite obce. 
Výhody: slnečný, tiché prostredie, škola, škôlka, turistika, cykloturistika.
Okolie Betliara ponúka ďalšie historické kultúrne pamiatky ako napr. hrad Krásna Hôrka a jaskýň UNESCO napr. Dobšinská ľadová jaskyňa, Ochtinská aragonitová, Domica, Krásnohorská.


Cena 42 000 € / možná výmena za 2-izbový byt v Rožňave plus doplatok

Ponúkame Vám prvotriedny klientsky servis, ktorý zahŕňa právne, daňové a hypotekárne poradenstvo a je zárukou príjemnej a bezproblémovej transakcie pri kúpe.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
226 m2
Zastavaná plocha:
90 m2
Stav:
pôvodný stav
Celková plocha:
226 m2
Orientácia:
juh
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Jozef Junger

Jozef Junger

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Moje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného trhu ma naučili dotiahnuť každý obchod do konca k spokojnosti našich klientov. Čestnosť, flexibilita, korektné jednanie z mojej strany predurčujú úspešnú spoluprácu.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti